Aanbod

flexibele formules

Voor de prijs van twee koffies (€ 7 per maand) word je al lid van c-space Antwerp. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare ruimtes, capaciteit en huurprijzen. Je kan ook het volledige c-space gebouw afhuren. In dat geval werken we graag een voorstel op maat uit.
Contacteer ons via . De c-space huisregels vind je hier.

Ben je al lid? Meld je aan via de ledenzone.

Faciliteiten

Ideale co-working / vergaderruimtes
Tuin met berging, statafels en tuinmeubilair
WIFI in heel het gebouw
Volledig uitgeruste keuken
Digitale televisie
Etalage voor lokale handelaars/kunstenaars
Drank- en snackautomaat
Bibliotheek
Smart TV met streamingmogelijkheden
Poetsservice (enkel voor The Lounge & The Yard)
Digitale toegangscontrole
Veilige lockers

Beschikbare ruimtes

1e verdieping
THE HUB

Op de eerste verdieping vind je 'The Hub', een gezellige ontmoetingsruimte waar elk lid welkom is. De ruimte is voorzien van een kitchenette, een drankautomaat en een assortiment tijdschriften, kranten en gezelschapsspelen.

In The Hub is iedereen welkom. Je kan er even je pauze nemen, een tijdschrift lezen, nieuwe mensen ontmoeten en een babbeltje slaan...

Ben je al lid? Meld je aan via de ledenzone.

Gelijkvloers

Deze praktische ruimte bevindt zich op het gelijkvloers en geeft uit op de gezellige tuin. The Lounge is voorzien van een functioneel uitgeruste keuken met een grote tafel voor 8 tot 12 personen, een fornuis, vaatwasser en ijskast. Je vindt er ook bestek, potten, pannen en basis kookbenodigdheden. Ideaal voor culinaire workshops of voor een meeting met een hapje en een drankje. The Lounge & The Yard moeten steeds samen geboekt worden.

Oppervlakte: 18.40
Maximum capaciteit: 12 p
Tarief: € 30 / uur - samen met The Yard
Voordeeltarieven
 • 2 u = € 50
 • 4 u = € 75
 • 10 u = € 125
Gelijkvloers

Deze gezellige stadstuin van 60 m² hoort automatisch bij een reservatie van The Lounge. De zuidwest-oriëntatie maakt dat het er echt genieten is. Even de statafels en zithoek uit de handige tuinberging halen en de zon doet de rest! The Lounge & The Yard moeten steeds samen geboekt worden.

Oppervlakte: 60.00
Maximum capaciteit: 25 p
Tarief: € 30 / uur - samen met The Lounge
Voordeeltarieven
 • Zie tarieven The Lounge
1e verdieping

Deze entertainment room werd voorzien van een grote smart-tv waar je kan gamen of (digitale) tv kijken. Je kan er ook presentaties geven of een virtuele yoga groepsles streamen. Voor de niet-digitale bezoekers staat er ook een assortiment gezelschapspelletjes klaar.

Oppervlakte: 18.00
Maximum capaciteit: 8 p
Tarief: € 15 / uur
Voordeeltarieven
 • 2 u = € 25
 • 4 u = € 40
 • 10 u = € 75
2e verdieping

Plant u een vergadering of samenkomst met uw vereniging? Dan kiest u best voor The Office. Deze gezellige ruimte op parket is voorzien van een vergadertafel met 6 stoelen, een apart uitklapbaar tafeltje en een flipchart. Brainstormen maar!

Oppervlakte: 11.00
Maximum capaciteit: 6 p
Tarief: € 10 / uur
Voordeeltarieven
 • 2 u = € 15
 • 4 u = € 25
 • 10 u = € 50
2e verdieping

Ook hier staat me-time centraal. Deze gezellige ruimte op parket is voorzien van een handenwasser, zithoek en wandspiegel. The Vault beschikt over een manicure-tafel, comfortabel zeteltje en handenwasser. Ook de massagetafel van The Loft kan aanvullend in deze ruimte geplaatst worden.

Oppervlakte: 11.00
Maximum capaciteit: 4 p
Tarief: € 15 / 2 uur
Voordeeltarieven
 • 4 u = € 25
 • 10 u = € 50
2e verdieping

Deze relaxatiekamer is ideaal om uw bijberoep uit te oefenen om de juiste me-time te creëren voor uw klanten. Een massagetafel en handenwasser zijn voorzien maar hier kan perfect ook een pop-up kapsalon ingericht worden. 

Oppervlakte: 12.00
Maximum capaciteit: 6 p
Tarief: € 15 / 2 uur
Voordeeltarieven
 • 4 u = € 25
 • 10 u = € 50

Ben je al lid? Meld je aan via de ledenzone.
Je kan ook het volledige c-space gebouw afhuren. In dat geval werken we graag een voorstel op maat uit. Contacteer ons via

The Gallery

The Gallery is een lichte polyvalente ruimte van 13 m2 aan de kant van de Berkenrodelei waar lokale handelaars of kunstenaars hun producten of werken kunnen tentoonstellen. De ruimte is voorzien van een warme, houten scheidingswand en kan volledig worden afgesloten. Door de kamerbrede ramen is er veel ruimte, ideaal voor exposities, een pop-up winkel, …

 

Deze etalageruimte huren? Contacteer ons via